Avbeställningsförsäkring – avboka vid oväntade händelser

Avboka och få pengar tillbaka när något oväntat händer. Kom bara ihåg att försäkringen måste betalas inom två dagar från det att din resa betalats.

avbestallning

Oväntade saker händer. Barnen blir sjuka, för mycket jobb gör att semestern måste skjutas på, eller så drabbas resmålet av oroligheter. Det är i sådana situationer som du är glad för att du har en avbeställningsförsäkring.

Alltid pengar tillbaka

Du får tillbaka alla pengarna om något oväntat händer och du kan styrka det med ett intyg från en opartisk person eller myndighet.

Som oförutsedd händelse räknas bland annat om du eller en nära anhörig blir sjuk, om du plötsligt måste åka på en tjänsteresa som du inte visste om när du bokade eller om något annat allvarligt händer.

Med intyg menar vi exempelvis läkarintyg, intyg från din arbetsgivare eller en länk till UDs webbplats om att de avråder från resor till det land som du hade tänkt resa till.

Kom ihåg att du bara har två dagar på dig att teckna och betala försäkringen från det att anmälningsavgiften eller depositionen för resan ska vara betald.

När det gäller försäkringar samarbetar vi på lucaniatours med ERV (tidigare Europeiska), läs fullständiga villkor här. För att teckna en försäkring följ länken nedan:

Teckna din försäkring