Spela golf i södra Italien

Perfekt klimat, bra boende, fina banor & god mat

Vi har mycket förmånliga avtal med tre väldigt fina anläggningar i södra Italien. Samtliga anläggningar ligger i Apulien och är därmed lätt åtkomliga med flyg till Bari (t ex AirBaltic och AirBerlin) eller Brindisi (Ryanair). Beroende på hur mycket golf ni vill spela och era önskemål i övrigt när det gäller boende, faciliteter och den omedelbara närheten så tar vi fram ett erbjudande just för er.

På SanDomenico erbjuder vi ett extremt lyxigt boende på mångfaldigt prisbelönta Borgo Egnazia samt golfspel på en av Italiens allra bästa banor. Anläggningen har ett fantastiskt spa och erbjuder en mängd aktiviteter också i övrigt.

På Acaya har du nära till det mesta och du bor bra på ett fint Hilton-hotell. Hotellet har ett mycket fint spa och ligger med bekväm närhet till både flygplatser och den mysiga storstaden Lecce. Golfbanan är mycket välskött och ganska utmanande.

Riva dei Tessali erbjuder bekvämt boende, mysiga omgivningar och två banor. Här kan vi erbjuda mycket attraktiva villkor för den flitiga golfaren som önskar spela mycket golf.

Resfakta

  • Reslängd från 4 dagar och uppåt
  • Öppet i stort sett året om
  • Från B&B till all-inclusive
  • Boende från budget till lyx

pris från 3.490 kronor

Kontakta oss

Kontakta oss om golf i södra Italien!

Meddela oss era preferenser så återkommer vi med några förslag på upplägg
Kontakta oss