Banner_web_opt

Följ med och må bra med oss på Sardinien!

Höstens Wellness-resor i regi av lucaniatours går till nordöstra Sardinien. Vi bor på en nyrenoverad Resort i natursköna
omgivningar en kort promenad från den ljusa sandstranden och det azurblå havet. Tillsammans med ett härligt gäng ledare kommer vi i vanlig ordning erbjuda ett omfattande och varierande gruppträningsutbud, avslappnande kropps- och
skönhetsbehandlingar, trevliga utflykter och andra roliga aktiviteter. Självfallet blir det också tid för avslappning, sol, bad,
god mat och dryck samt massor av mysigt umgänge.

Allt som erbjuds ingår men hur mycket du deltar är upp till dig själv. Vårt fokus är att du ska må bra och det brukar våra gäster göra, oavsett ambitionsnivå och tidigare träningsbakgrund.

För att undvika en alltför stor grupp men samtidigt ge fler än tidigare chansen att uppleva vårt populära wellness-koncept genomför vi i år två resor med samma upplägg och till samma destination. Var och en av resorna är 8 dagar (7 nätter), den första mellan 14-21 september och den andra 21-28 september. Upplägget på de bägge resorna kommer vara detsamma även om bemanningen till viss del kan skilja. Vilken period väljer du?

Oavsett vilken, välkommen till en oförglömlig vecka. Välkommen till Sardinien!

Resorna är av typen all inclusive ”more inclusive” och innehåller:

  • Flygresa, transfers på Sardinien och mat på flyget.
  • Boende i dubbelrum med egen balkong (enkelrum och uppgraderingar mot tillägg).
  • All-inclusive med frukost, lunch, mellanmål och middag
  • Alla måltidsdrycker (lokalt vin, öl, läsk eller vatten)
  • Fria drycker i minst en av hotellets barer till kl 24 (läsk, mineralvatten, öl och vin samt drinkar)
  • Stort urval av gruppträningspass med egna instruktörer samt pass med ledare från Les Mills
  • Kropps- och skönhetsbehandlingar
  • Solstol & parasoll på stranden samt tillgång till hotellets övriga faciliteter
  • Utflykter, underhållning och aktiviteter

pris_opt2

INTRESSEANMÄLAN

Begränsat antal platser, anmäl Ditt intresse redan idag!

Våra Wellness-resor är väldigt populära, se till att säkra Din plats redan idag. Vi kan utlova en väldigt trevlig vistelse på Sardinien! Glöm inte att uppge eventuell rabattkod samt önskad period.
Har du frågor är du naturligtvis också välkommen att ringa, du når oss på 070-524 52 15.
INTRESSEANMÄLAN

Läs mer om resan under flikarna nedan:

Nyrenoverat och fräscht i naturskönt område en kort promenad från havet

Janna e Sole * * * *

Janna e Sole betyder ungefär ”som en solstråle” och ligger fridfullt utanför Budoni och en kort promenad till den ljusa sandstranden. Här finns pooler, stora ytor, en plattform för gruppträning, gym, spa aktiviteter och avkoppling och en mängd andra faciliteter. Det by-liknande området består av flera småhus i naturfärger som smälter in i landskapet. Hotellet har genomfört omfattande renovering och upprustning under vintern och öppnar på nytt i maj 2017.

0

Solsängar och parasoll står uppradade vid de två poolerna och intill finns ”torget” med bar och restaurang. Det finns gott om platser för skön avkoppling. Stranden når du med en kort promenad och har du tur kan du se flamingos i en av sjöarna på vägen dit.

Dubbelrummen har ljus, stilren inredning och samtliga har uteplats i form av balkong eller terrass. Alla rum har bad/dusch och wc, hårfön, telefon, satellit-tv, litet kylskåp och luftkonditionering. Städning sker varje dag.

Hotellet har också en amfiteater varifrån kvällsunderhållning erbjuds.

WiFi finns både i gemensamma utrymmen och på rummen utan kostnad.

Mat & dryck

På anläggningen finns tre restauranger. De flesta måltider intar vi i huvudrestaurangen som serverar en stor och varierad frukost- och lunchbuffé samt buffémiddagar med bland annat kvällens temahörna, live cooking, vegetariska rätter, salladsbar, pastastation och dessertbord.

Förutom huvudrestaurangen finns också en taverna där lokala smårätter serveras på gemensamma fat samt en grillrestaurang som serverar kött, kyckling och fisk med fräscha sallader, såser och tillbehör. Åtminstone någon av kvällarna intar vi vår middag på var och en av dessa.

Blir du hungrig mellan måltiderna är inte heller det något problem, som mellanmål serveras kalla och varma smårätter, glass och färsk frukt etc.

Dryck (fritt val mellan vin, öl, läsk eller vatten) ingår under samtliga måltider, dessutom erbjuds fria drycker i minst en av hotellets fem olika barer ända fram till kl 24.

 

Bekvämt direktflyg och bara 30 minuters transfer

Vi flyger bekvämt med direktflyg från Arlanda till Olbia på Sardinien. 20 kilo bagage ingår, varav max 5 kilo handbagage. Transfer till hotellet tar ca 30 minuter och ingår naturligtvis.

Flyg

Flyg från Arlanda

Avgångs- och ankomsttider
Information kommer senare

Incheckning
Incheckningen stänger en timme före flygets avgång. Det är därför viktigt att du är ute i god tid. Du skall vara på avreseflygplatsen senast två timmar före flygets avgång.

Bagage
Flygbolagens frivikt för bagage är 20 kg inklusive ett handbagage som får väga max 5 kg och inte vara större än 55x40x23 cm. Extra bagagevikt kan bokas till mot betalning (det är i sådana fall väsentligt billigare att göra detta i förväg).

Information kommer senare

Träning, behandlingar, utflykter och andra aktiviteter

Vårt mål är att erbjuda marknadens mest generösa Wellness-resa, där det allra mesta ingår! Förutom bra boende och fri tillgång till både mat och dryck kommer du ha möjlighet till varierad gruppträning, avslappnande kropps- och skönhetsbehandlingar samt att följa med på flera intressanta utflykter och delta i andra spännande aktiviteter, allt ingår!

Gruppträning

zumba on the beach

Zumba on the beach, från Wellness 2015 på Sardinien

Med oss på resan har vi flera väldigt duktiga och oerhört entusiasmerande ledare som kommer att erbjuda ett omfattande och mycket varierat utbud av gruppträningspass. Du har också möjligheter att delta i klasser ledda av tränare från Les Mills.

Under veckan kommer du ha möjlighet att prova på flera olika yoga- och dansformer, gympa på både land och i vatten, olika former av styrkepass och mycket annat. De flesta dagarna erbjuds träning vid minst fyra tillfällen och många gånger är det parallella klasser med olika inriktning. Det finns garanterat något för alla men hur mycket du deltar och vilka pass du väljer är naturligtvis upp till dig själv.

Kropps & Skönhetsbehandlingar

Med oss följer också flera massörer och andra terapeuter inom kropps- och skönhetsvård som kommer att erbjuda dig flera (tre till fem stycken) avslappnande och välgörande behandlingar helt utan extra kostnad.

Utflykter

Under veckan kommer du även erbjudas möjlighet att delta med på flera olika utflykter. Exakt vilka de blir är ännu inte fastställt men med största sannolikhet blir det väldigt trevligt, det brukar det bli!

Övriga aktiviteter

Förutom att koppla av på stranden eller runt någon av poolerna på området finns möjlighet till en rad andra aktiviteter. Anläggningens alla faciliteter står till ditt förfogande och bland det som erbjuds kan t ex nämnas tennis, bordtennis, dart och gym. Några av kvällarna anordnar vi själva någon form av aktivitet och från hotellets amfiteater underhåller internationella artister.

Duktiga och glädjespridande ledare med bred erfarenhet

Att genomföra en Wellness-resa av det slag vi erbjuder är ingen lätt sak och det är definitivt inget som man klarar av ensam. Vi på lucaniatours bekymrar oss inte för huruvida våra ledare är ”kändisar” eller inte, däremot är vi måna om att de är duktiga på det de gör och att de är härliga glädjespridare som kan entusiasmera dig som deltagare. Vi brukar heller inte snåla, med på resan åker ett stort gäng ledare – vi vill ju att du ska bli riktigt väl omhändertagen.

Vårt team

LisaLisa Livsey – Hälsopedagog & gruppinstruktör

Lisa är utbildad hälsopedagog vid Gymnastik- och idrottshögskolan och arbetar bl.a. som Zumba-, dans- och träningsinstruktör i Täby RacketCenter och på olika gym i Stockholm. Lisa har alltid älskat att dansa och har dansat det mesta: salsa, samba, afrokubanskt, afrikanskt, hiphop, street, krumping, locking, house, bugg, osv… Hon har även alltid haft musiken nära till hands och frotterat sig i världsmusik och musiketnologi vid Uppsala Universitet samt studerat musik på folkhögskola.

Hon brinner för livet, dansen, rörelsen, träningen, musiken, världen och hälsan! Med musiken och dansen som ledstjärnor för att uppnå fysisk, psykisk och social hälsa vill Lisa bidra till att både kunder och resterande omgivning mår bättre och skapar sig ett bättre liv på lång och kort sikt!

Under resan kommer Lisa att leda Zumba, dans och träningsklasser, hon längtar efter att få inspirera och peppa dig till max!

Sonny Malmborg – Personlig tränare och kostrådgivare

Sonny är 42 år gammal och ursprungligen från Malmö men sedan ett antal år boendes i Stockholm. Styrketräning har varit en mycket stor del av hans liv under de senaste 15 åren och han har med tiden byggt upp en gedigen kunskap kring både träning och kosthållning.

Styrketräning är en oerhört effektiv träningsform alla kan ha stor nytta av. Oavsett vilka mål du har eller vilka dina förutsättningar är så hjälper Sonny dig att ta nästa steg, även om det skulle vara ditt första…

CamillaCamilla Helenius – Dipl. frisör och makeupartist

Camilla är diplomerad frisör samt Makeupartist. Till vardags driver hon sin salong By Camilla. Under vistelsen kan du som deltagare få en frans- och ögonbrynsfärgning alt. en privat session styling-session.

EmmaEmma Öström – HathaYoga och Mind to Body

Emma är certifierad yogalärare inom Hathayoga samt diplomerad inom Mind to Body. Emma har sina klasser på Lugnett i Täby, Villavi i Stocksund samt Noma på Östermalm. Under resan kommer Emma leda gruppövningar i både HathaYoga och Mind to Body samt ge privata Mind to Body sessioner.

Åsa RenmanÅsa Renman – Certifierad Massör och Diplomerad Medicinsk Massageterapeut

Åsa Renman är Cert. Massör och Dipl. Medicinsk Massageterapeut, med inriktning på smärtlindring och avspänning. Hon driver Curia Kroppsterapi & friskvård på egna praktiken i Täby, på gym och hos företagskunder.

På resan kommer Åsa att ge dig avslappnande och friskvårdande massage. Vid behov kan hon också hjälpa dig med muskel- och ledbesvär samt ge råd kring träning och stretching.

Camilla MartinssonCamilla Martinsson – Diplomerad och Certifierad Massage- och spa-terapeut

Camilla Martinsson är Diplomerad och Certifierad Massage- och spa-terapeut i Täby med flera års erfarenhet. Hon är utbildad massör och massageterapeut hos Axelsons Gymnastiska Institut, spaterapeut hos Kerstin Florian och Yogalärare hos VillaVi.

Magdalena Öberg CraboMagdalena Öberg Crabo – Cert. Yogalärare samt Dipl. massageterapeut och Mind to Body trainer

Magdalena Öberg Crabo är certifierad Ashtanga – och Hatha Yogalärare, diplomerad massageterapeut samt diplomerad Mind to Body trainer. Normalt tar hon emot sina klienter på Din Hälsa på Hagagatan 6, i Stockholm och på Villavi i Stocksund.

Under resan kommer Magdalena leda flera olika former av yoga-pass, mindfulness samt genomföra ett antal individuella Mind to Body sessioner.

Ingela StenvallIngela Stenvall – Gruppinstruktör samt Massageterapeut

Ingela är mångsidig inom friskvårdsområdet, hon är utbildad massör och massageterapeut och erbjuder även en rad andra behandlingar. Vad sägs t ex om lite tibetansk ansiktsmassage? Hon är också gruppinstruktör och kan leda pass för funktionell styrka samt pilates och tabata. Till vardags driver hon 4balance i Åkersberga.

Cecilia Marberg – Yogainstruktör och auktoriserad hudterapeut

Cicci är auktoriserad hudterapeut sedan 18 år tillbaka och driver nu sin egen hudvårdssalong InCare i Svinninge (Åkersberga) där hon erbjuder hon bland annat ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärgning, manikyr, fotvård, vaxning och kroppsmassage.

Cicci brinner också för yoga i alla former och med utbildning inom Hatha Yoga, Terapeutisk Yoga och Restorative Yoga erbjuder hon privata yogalektioner på salong InCare samt större yogaklasser på Leva Studio som också ligger i Svinninge. Hon rör sig även ute på företag och konferenser och håller yoga som friskvård eller event.

Under vistelsen kommer Cicci att hålla yogapass samt erbjuda sköna hudvårdsbehandlingar.

Linn Edenroth Oké – Yogainstruktör

Linn är Certifierad yogalärare (Viryayoga 500 tim RYT via Yoga Alliance) och driver LinneoYoga sedan 2010. LinneoYoga erbjuder yogakurser för privatpersoner och företag och håller till i Enebyberg. Utöver kurser håller Linn klasser på Studio Karma i Norrtälje och på Villa vi yogastudio i Stocksund.

Linn brinner för att göra yogan tillgänglig för alla och håller därför många olika klasser med varierande nivå anpassat efter gruppen (senioryoga, mammayoga, gravidyoga, vinyasayoga, yoga för brandmän, mjuk yoga etc). Yogaformen Linn instruerar heter Viryayoga och är en skonsam dynamisk yogaform med fokus på biomekanik (rörelselära) och hur vi kan yoga skonsamt för kroppen. Virya är sanskrit och betyder kraft eller energi – en klass med Linn erbjuder just det, med glimten i ögat!

Under vistelsen kommer Linn att hålla yogaklasser både i lugnare- och lite mer flödande tempo.

Ann-Christine Kindman Davidsson – Auktoriserad Hudterapeut och Diplomerad massageterapeut

Ann-Christine är auktoriserad hudterapeut och diplomerad massageterapeut med erfarenhet från salonger i södra Sverige och Danmark. Sedan en tid tillbaka har hon sin egen salong i hemkommunen Vårgårda i Västra Götaland.

Under vistelsen kommer Ann-Christine erbjuda ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr och massage.

Anita Nilsson – Diplomerad Medicinsk Fotterapeut

Anita Nilsson är utbildad diplomerad medicinsk fotterapeut från Axelsons fotvårdsskola i Malmö samt undersköterska. Hon är medlem i
Sveriges Fotterapeuters riksorganisation och driver sedan juni 2014 en salong i Landskrona.

Under vistelsen kommer Anita erbjuda fotbehandlingar samt fot- och underbensmassage.

Veronica JustVeronica Just – Aukt. Hudterapeut

Veronica är Auktoriserad Hudterapeut och driver sedan 20 år tillbaka Hudvårdsstudion i Landskrona där hon bland annat erbjuder ansiktsbehandlingar,vaxning, permanent hårborttagning, make-up och shellac-manikyr.

Johan Jifält – Ägare av lucaniatours

Johan äger och driver lucaniatours, en personlig resebyrå inriktad på aktivitets- och temaresor. Under den här vistelsen kommer han agera övergripande ansvarig och koordinera gruppens alla gemensamma aktiviteter samt efter bästa förmåga se till att alla gäster kan fokusera på att njuta och ha det bra.

—>  Klicka här för att gå tillbaka upp och läsa mer om resan  <—

eller

Jag har läst klart och vill anmäla mig!